وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

آماری جالب از میزان حضور ایرانی ها در شبکه های اجتماعی

حضور در شبکه های اجتماعی در جوامع مختلف جزئی از زندگی روزمره مردم است . اما استفاده بیش از حد از این شبکه ها باعث بروز مشکلاتی در زندگی جوامع به خصوص در بین خانواده شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضور زیاد ایرانی ها در شبکه های اجتماعی و اثرات زیان بار آن بارها توسط کارشناسان هشدار داده شده است. در همین حال آمار جالبی از حضور ایرانی ها در این عرصه نیز منتشر شده است.

مرکز آمار ایران اعلام کرد: طی سال ۹۶ متوسط حضور ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی یک ساعت و ۴ دقیقه در روز بوده است.

در سال ١٣٩٦، ٥٣ درصد از افراد ١٥ ساله و بیش‌تر عضو شبکه‌های اجتماعی بودند.

از بین شبکه‌‌های اجتماعی، تلگرام با ٩٤.٥ درصد و پس از آن اینستاگرام با ٤٣.١ درصد بیشترین عضویت را داشته‌اند.

هر فرد ١٥ ساله و بیشتر به طور متوسط یک ساعت و ٤ دقیقه در روز در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته‌ است.

منبع : ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار